fredag 8. august 2014

Brødrene Iversens Orkester med gjester

Brødrene Iversens Orkster og gjesteartister. Ja takk, begge deler. Lydhørt publikum. Innespilling i Gjest Baardsen kjelleren, et flott og intimt lokale for slike konserter. Fire gjesteartister på scenen. Guttene i orkesteret gjorde en god og solid jobb. Her vil jeg fokusere litt på gjesteartistene, dyktige musikere som KAN!

Aud Huse har vært vokalist med Brødrene Iversen tidligere. Dyktig musiker, god formidler og flott stemme og røde sko :)  Hun sang en låt som ble skrevet på slutten av 80 tallet. Hun sa at den ble skrevet etter at hun trodde hun hadde funnet mannen i sitt liv. Slik ble det definitivt ikke! Den ble innspilt i NRK Hordaland sitt studio i Grieghallen. NRK brukte den endel de første årene, og ble brukt hele 12 år etter at den ble innspilt. Det er imponerende og god grunn til å være stolt over. Vakkert og kraftfullt var det, og publikum syntes det samme. Høre mer av Aud senere? Ja takk! J
Gisle Jensen hadde en flott fremførelse av Eggum−låter. Som Bjarte gitarist sa, han var som et medlem i familien Iversen å regne. Gisle har også vært på denne scenen tidligere sammen med Brødrene Iversens orkester.
Frode var på scenen med to sanger han hadde skrevet selv. Flott fremført og fine sanger. Har ikke hørt han før, men dette var bra.
Det var også besøk langveisfra. Erik (Eiric?) fra Brasil fremførte to sanger på sitt eget morsmål, virkelig bra! Det samme syntes publikum.

Dyvekes viseklubb, personalet, gjesteartister og Brødrene Iversens Orkester; takk for en flott kveld!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar