fredag 15. august 2014

Brødrene Iversen; rock around the clock!

I går kveld var det både regn, lyn og torden i Bergen rett før spillingen. Skal det være ute-spilling så skal det være! Og en flott kveld ble det: både fra brødrene, publikum og gjesteartistene! Så mens Tom Jones hadde konsert på Koengen, (som ikke er så mange hundre meter unna), var det stappfullt av folk rundt småbordene og i gaten utenfor. Bergen trenger slike flotte arrangementer!

Og her er et par som er kommet helt fra Skudesneshavn for å være med på festen. Heia Lise Solheim og Arild Eliassen; kjekt å ha dere her! Det er noen timers kjøring med bil det! De hadde vært her før og likte det de opplevde på Dyvekes. Så de trosset både regn, lyn og torden for å oppleve dette. Og som dere ser på bildet, så storkoste de seg begge to! How cool is that!

Brødrene Iversen leverte! Og som gitarist Bjarte sa; neste låt på programmet er.... :) Også denne kvelden var det gjesteartister. Bjarte praiet inn (tilfeldigvis?) en som kom gående gatelangs med gitar på ryggen. Han sang og spilte gitar. Og han kunne virkelig sine ting, både på gitaren og vokalt. Jeg snakket litt med han etterpå, og han sa at dette var en flott opplevelse for han. Camden West het han, og på kortet står det guitarist, singer, songwriter. Ikke verst!

Aud Huse på scenen, også hun med både vokal og gitar. Noen lune, morsomme og herlige sanger, tre i tallet, helt tilbake fra 60 - 70 tallet. Aud er en glimrende entertainer, og bruker humor helt elegant i tolkingen av sangene. Kjempebra Aud! Publikum satte virkelig pris på dette.

Siste gjesteartisten ut var Nina Rogne. Hun kan formidle, og publikum var med hele veien! Gjesteartistene satte prikken over i-en denne kvelden!



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar