Kurs

AKVARELLKURS FOR NYBEGYNNERE OG VIDEREKOME
med Roald Grimsø (medlem i Bildende Kunstneres Forening) lørdag 1. og søndag 2. februar 2014 på Proms i Hollendergaten 9. Kurslokalet ligger i Bergen sentrum noen få minutters gange fra f.eks, BryggenKurspris er kr. 2.200. Inkludert i er lån av det du trenger av utstyr.
2-dagerskurs i akvarellmaling med billedkunstneren Roald Grimsø. denne kursprisen er lån av materiell under selve kurset. Har du med akvarellutstyr selv, er kursprisen 1.800.
Tidspunkt: lørdag kl.0900 til1600 og søndag kl. 1000 til 1600. Pause på 3 kvarter midt på dgen. Du får kursbevis etter kurset..

Dette får du lære om akvarellpapir, vekt og overflate. Farger og pensler til akvarell. Hvordan presentere akvarellen. Gjennomgang av forskjellige motiv steg for steg. Du får se hvordan du kan male f.eks. vann, skog, himmel, lys og skygge osv. Du får lære om perspektiv, og akvarellteknikk, “triks” m.m.

Om du har med akvarellutstyr, så er det viktg med utstyr av kunstnerkvalitet. Med dårlig materiell får du det ikke til.
Pensel: Du trenger ikke en dyr mårhårspensel. Billigere pensler kan vøre gode. Rund pensel nr. 12-16. Det er ikke dumt å handle på spesialbutikker for kunstmateriell der betjeningen vet hva de snakker om.
Papir; Akvarellblokk størrelse 30×40, 40×50 o.l. Gjerne 300 grams papir med ru overflate.
Farger; Kjøp kunstnerkvalitetsfarger! I tradisjonell akvarell brukes ikke hvitt og svart.! Det er det hvite i papiret som skinner igjennom de andre fargene som erstatter hvitt i akvarell. Svart får vi ved å blande andre farger
Her er et eksempel på en fargepalett. Om du vil velge andre farger er det selvfølgelig helt fritt opp til deg. Burnt Sienna, Prussian Blue, Sap Green, Paynes Gray, Winsor Red, Lemon Yellow.
 SONY DSC
Har du spørsmål eller er tvil? Ta kontakt med meg på tlf. 92820611   eller roaldgrimso@gmail.com   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar