fredag 27. juni 2014

Brødrene Iversens orkester, Helge Jordal og Helge Nilsens orkesterplakat


På torsdag kveld var det yrende liv og musikk i Hollendergaten. Været ble såpass bra at det gikk an å spille utendørs. Gutta stilte opp på ene side av gaten foran Statsmegler Proms hus. Flott musikk fra tidlig på kveldet til natten falt på. Dette var flott, og folk storkoste seg og lyttet til musikk. Og selvfølgelig gikk praten rundt småbordene som var satt opp. Smilene satt løst.
På konserten med brødrene Iversen fikk Helge Fredheim overrakt en plakat fra 70 årene med Helge Nilsens orkester. Overrekkelsen av plakaten i glass og ramme skjedde i går kveld midt i Hollendergaten. Og bak på plakaten kan du skimte Helge Fredheim som spilte i Helge Nilsens orkester den gangen.

I Brødrene Iversens orkester: Dagfinn Iversen, vokal og gitar,  Bjarte Aasmul; gitar, kor, Geir Rognø; bass og Helge Fredheim bak trommene/kor. Utpå kvelden kom det til flere gjesteartister. Også  Helge Jordal entret scenen og var vokalist på flere låter. Kjempestemning!

Tilslutt ble det som de gamle stilene vi skrev på skolen: og alle var enige om at dette var en opplevelsesrik og flott kveld!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar