søndag 28. september 2014

Page One - in the mood

Det var stor stemning da Page One spilte på Dyvekes vinkjeller. Spesielt i siste settet ble det enda flere folk og stor aktivitet også blant publikum som dere kan se fra bildene. "Karadn`sine" som Sigbjørn sier om gutta boys blant publikum! Vaiende stearinlys og lightere passer liksom veldig godt i dette flotte og intime konsertlokalet!

Page One gjorde en god jobb, og det er jo ikke helt tilfeldig at publikum liker det de hører og ser! Mange kjente Beatleslåter sto på programmet, pluss en hel rekke låter fra andre band og artister. Og så var det flott å treffe igjen paret som har reist så mange timer for å komme på konserten! Om ikke bare for å komme på konsert, så i alle fall å ta en tur til Bergen!

Jeg kan jo ikke dy meg for å trekke fram og fokusere på Fleetwood Mac låtene. Blues med slide smaker like godt som en iskald halvliter! Aud Huse som hadde konsert på Dyvekes tidligere på kvelden var også blant publikum. Så på lørdag fikk jeg minst to ønsker på en gang; høre både konserten med Aud og gutta i Page One! Lørdag var det på Dyvekes det skjedde! :-)




 
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar