lørdag 27. september 2014

Aud, yeah,yeah

Aud Huse hadde konsert på Frille på Dyvekes i ettermiddag. Tross drittvær og regn var mange kommet for å høre på. Som forrige lørdag; onewoman entertainer med sin stemme og sin gitar. Hun var innom mange sjangere og mange tidsepoker i de to timene hunn spilte.

En ting kjennetegner Aud; hun er en god musiker og en god entertainer. Dette var noe hun sang; "Du er det finaste jag vet", "The night they drove old Dixie  Down", "Downtown", "Ikke gå hjem no en lang og lusen vei", "Maybe tomorrow I will love you again"  og "Flom" en låt hun har skrevet selv. Bette Midler var selvsagt med sammen med Janis Joplin og Buffy St. Marie ++ Til og med Doris Day med "Sentimental Journey" som for øvrig er en nydelig sang.

Så selvfølgelig togsanger! Me like! Bl.a. "Midnight special". "Midnight Train" kanskje neste gang? :-)

Aud har en forunderlig evne til å skifte mellom dur og moll i en og samme sang. Ikke nødvendigvis bare musikalsk sett, men hun kan synge en og samme sang først med et glimt i øyet og humor, for plutselig å skifte stemningen til ettertanke og alvor. Herlig kontakt og kommunikasjon med publikum. Og om noen minutter spiller bandet Page One. Det er på Dyvekes det skjer i kveld!

Keep up the good work!

 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar