mandag 17. februar 2014

ACRYLMALEKURS I BERGEN

17.02.2014. Nå jobbes det med forberedelse til malekurs 1. og 2. mars på Proms Hus i Bergen. Det innebærer oppsetting av plakater, kontakt med kulturkontor, kontakt med de som har vært på kurs tidligere, annonsering og slik som her; å skrive om kurset i bloggen min! En vet aldri med kurs. Noen ganger er det ikke respons i det hele tatt. Andre ganger er det så mange påmeldte at en må sette opp venteliste. En ting er sikkert, å lære fra seg på kursene er alltid spennende, og gir mye tilbake til meg som kurslærer!

Kurset blir arrangert på Proms Hus som er et gammelt flere hundre år gammelt hus som ligger i Hollendergaten i Bergen. Hollendergaten ligger i sentrum. I dette huset bodde bl.a. statsmegler Proms. Huset blir også benyttet til arrangementer o.l. På dette huset har jeg en utstilling av olje/acrylmalerier, akvareller og grafikk.

På andre siden av gaten ligger Dyvekes vinkjeller. Dyveke var elskerinnen til kongen av Dannmark/Norge, og fungerte etter hvert som dronning av Dannmark og Norge. Historie, historie, historie! Her frekventerte også mestertyven Gjest Baardsen, og i kjelleren på Dyvekes drakk han seg i hjel... Historisk sett har det skjedd mye nettopp i dette området!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar