lørdag 11. oktober 2014

Oktoberblues på Dyvekes!

Fredag var det debut for enda et musikk-arrangement på Dyvekes. Og for en premiere! Tre sett med flott blues fra 4 dyktige musikere. Det var en fryd å være publikum! Tanken er at det skal arrangeres blueskvelder her hver fredag;  om ikke det blir helt samme besetning, så blir det i alle fall blues. Helge  Fredheim; trommer, Geir Rognø; bass, Geir Johannessen; piano og vokal. Og sist, men ikke minst Jan Ove Nordeide vokal og gitar.

Første låten var kjente og kjære "Albatross" steady beat på trommene, "godbass", flott gitar og piano-improvisasjoner i midtpartiet! Dette lovet bra! God kommunikasjon mellom musikerne.
Jan Ove har jeg ikke hørt før. Det jeg hørte av gitarspill og vokal imponerte meg. Geir imponerte på piano og vokal. Geir Rognø hadde en flott bass-solo. Helge var som vanlig solid på trommene. Bass og trommer lagde et bakteppe for samspillet mellom Jan Ove Nordeide og Geir Johannessen.

Mange flotte fremføringer ; "You gonna have to go", "All I got to do is lovin`you", "Pink inside",     "I`m just a bartender", "How sweet it is to be loved by you", "Me and my woman", Georgia on my mind" og mange flere. Navn som Ray Charles, Jack Taylor, Miles Davis. I midtsettet sa Geir Johannessen at det var på tide å ta på seg bluesbrillene. Dette var blues de luxe. Gleder meg til neste fredag!

 
 
 
 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar