lørdag 18. oktober 2014

Cool Blues friday - fullt hus på Dyvekes!

Jeg trosset litt sår hals og dro på Dyvekes vinkjeller i går kveld. Og bra var det at jeg hadde bestilt plass på forhånd, her ble det trangt om plassene etter hvert!   
Og konserten var like flott og hørbar som den var sist fredag da det hele startet opp! Jan Ove Nordeide gitar, Bjarte Helland trommer, Geir  Rognø bass. Gjestevokalist var Miriam Tumyr. Og så publikum da! Masse hyggelige folk slik det skal være på en real blueskveld. Stor stemning og høy temperatur. Bandet hadde kjempekontakt med publikum og hverandre!

Så startet da konserten med "Albatross" som sist gang. Jan Ove er en mester på gitar, han hadde noen flotte gitarsoloer både på denne låten og de andre. Så synger han og er en real hyggelig fyr, så det blir tre ønsker på en gang det! :-) På Albatross slapp også Geir seg løs på en av mange herlige bass-soloer denne kvelden. Geir er en dyktig musiker. På trommene Bjarte Helland. Steady beat som er så viktig når både gitarsoloene og vokalen går sine "egne" veier. På begynnelsen av konserten en del instrumental, bl.a. Miles Davis. Mange andre flotte låter, jeg vil spesiellt nevne "Trick bag" der både Jan Ove og Geir hadde noen forrykende soloer!

Så ble Miriam Tumyr presentert. Så flott for hele konserten, det ga enda mer fylde. Jan Ove presenterte henne som et stort talent i byen. Lovende vokalist! En av låtene hun tok var "Pride" som Geir Ove selv har skrevet. (oisann fire ønsker på en gang :-) En annen var "You should see me dancing". Keep up the good work Miriam :-)

Det var også en fin stigning i konserten. Oppstart med "Albatross"; nice and easy, finale med bl.a. "Pride" og "You should see me dancing" - rough! Gleder meg allerede til neste fredag. Og ja, jeg skal bestille en stk. plass på forhånd!

 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar