fredag 24. oktober 2014

Brødrene Iversen; konsert i Dyvekes Vinkjeller

Torsdag kveld og konsert med Brødrene Iversens Orkester i Dyvekes vinkjeller. Denne kvelden var en av «brødrene» borte, ved denne anledningen var trommis Helge Fredheim ikke der. De tre andre brødrene holdt fortet. Det vil si, to av brødrene Dagfinn Iversen og Geir Rognø hadde tatt med seg enda en broder, nemlig Arild Seim på gitar. Blir mange brødre etter hvert, stor søskenflokk. Lurer jo litt på hvor søstrene Iversen har tatt veien J

Den nye «broderen» gjorde en kjempejobb, et fantastisk gitarspill med mange flotte soloer. Arild Seim vet virkelig hvordan han skal behandle strengene på sin gitar! At han brukte slide og også kunne sin blues var også et kjempepluss. Også Geir Rognø hadde flotte bass-soloer. Dagfinn Iversen vokalistbroderen, hadde mange flotte sanger; og en av de fineste var «Elvelangs». Nydelig tekst og melodi. (Iversen/Gjerdåker).

Stemning blant publikum som dere sikkert ser på bildene! Gjesteartistene denne kvelden var Tom og Per Helland som først sang sammen. Det var flott å høre på. Så sang Tom «Starry, starry night» Sangen heter egentlig «Vincent» og er en hyllest til maleren og kunstneren Vincent van Gogh. Nydelig sang! Flott å sitte inne på Dyvekes når høstregnet høljer ned og lager småelver både på fortauene og i gatene.


 
 

 
 

 
 



 
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar