søndag 27. juli 2014

Brødrene Iversens orkester, rekefest og fyrverkeri!

Lørdag var siste dag denne uken med Brødrene Iversen og gaterekefest på Dyvekes. Alle tre dagene har det vært fullt av gjester, så dette har vært en stor suksess! Neste spilling er torsdag i neste uke tror jeg, og jeg håper at det blir vær til at det kan arrangeres ute. Til nå har det vært flott vær lenge, men akkurat nå på søndag regner det. I går tror jeg kameraet mitt enten fikk for mye Møllers tran eller rødvin. Poenget er i alle fall at kameraet ikke fokuserer riktig, så det blir dessverre noen uskarpe bilder, beklager. I morgen må det leveres inn til en sjekk.

I går spilte orkesteret godt! Dagfinn Iversen har en flott stemme og på settlisten er alt fra Leonard Cohen til Olle Adolphson. Så en nydelig versjon av "Jag ger dig min morgon" svensk tekst Fred Åkerstrøm. For anledningen en oversettelse av sangen fra svensk til nynorsk. Dagfinn har en stemme med stort register, og både han og de andre gutta i orkesteret mestrer forskjellige sjangre. Ny på lager var Åge som spilte trekkspill. Det ga orkesteret en ny og fyldigere klang, veldig bra!!

Oisann, nå høljer regnet ned her i Bergen, egentlig helt ok med regn etter alle de varme soldagene...

Så en "tribute" til de som er med som gjesteartister. Dere er et helt nødvendig innslag på disse kveldene. Dere skaper variasjon og nye vinklinger som "krydrer" musikkopplevelsen for publikum. Bland publikum er det mange dyktige artister og sangere! I går var det en flott opptreden med Nina Rogne.

Underveis i denne flotte kveldet ble det et fantastisk fyrverkeri som kastet lys og farge over hele byen. Tall Ships Races arrangementet er over for denne gang, og det har vært en stor opplevelse!

 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar