søndag 10. august 2014

Page One inne og storm ute!

Fult trykk på Dyvekes  på lørdagskvelden! Page One spilte i kjelleren, ute var det sterk vind om ikke storm i kastene. Og selvfølgelig: regn. Her fikk publikum valuta for inngangsbilletten og vel så det! Stor stemning både blant publikum og i bandet. Flott kveld! Og for å nevne det, gutta har også vært på spilletur i Frankrike i selveste Grande Champagne. Der blir de ypperste cognacene produsert. Kaffe og et glass med Chateau de Montifaud VSOP passet ypperlig denne kvelden!
 
Samspilt band og dyktige utøvere. Ta for eks "Take this hammer" en drivende låt som virkelig satt midt i blinken.  Jeg må tilstå jeg også liker Fleetwood Mac godt, og låter med slidegitar kanskje enda bedre! Bandet hadde også Beatleslåter på spillelisten, en av dem var akkurat nyinnøvd før denne spillingen.:)

Aud Huse var kveldens gjesteartist. En flott versjon av "When a man loves a woman", deretter en blues. Tilslutt sang hun uten instrumenter en forrykende og rå versjon av Janis Joplins "Mercedes Benz" Publikum likte det de hørte. Kjempebra!









 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar